WEBLOG

Katten van de maand! (januari 2024)

Door: Jolanda Boekhout | 13 februari 2024 | Nog geen reacties >

De maand januari is voorbij gevlogen. In het dierenasiel was het rustig. De meeste katten van december zijn verhuisd naar hun gouden mandje. Zelfs katten die er al heel lang op wachten om naar huis te gaan (Coco, Snowy…). Dat is natuurlijk enorm goed en daar fotografeer ik de katten ook voor. Maar ik voelde me er ook een beetje weemoedig door. Ik werd verliefd op Kobus, maar iemand anders was me voor om hem te adopteren. Januari is nooit mijn favoriete maand geweest. 😀

Vorige week is Katrien (die ik Snoes noemde, want wat was ze een snoesje) samen met haar maatje Donald geadopteerd. Katrien was er ook al in oktober. Ze was als laatste overgebleven van de drie zusjes, voornamelijk omdat ze nog steeds heel schuw was. Ik mocht haar stiekem aaien. Als ze me niet zag, dan kon ik haar over haar rug aaien en dan bleef ze er zelfs even voor staan. Zodra ze omkeek en mijn hand zag, was het ‘floep’ weg. Ze had wel een liefdevolle klik met Donald. Het was mooi om dat te zien ontstaan. Daarom is het heel fijn dat ze nu eindelijk een mooie plek gevonden heeft samen met haar vriendje Donald.

Dex, die nu de kat is die het langst in het asiel is (hij staat ook bij de katten van de maand oktober), JJ & Breezer, Minou & Toutou en Jesper wachten nog op een eigen thuis.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *