WEBLOG

Uitnodiging boeklancering!

Door: Jolanda Boekhout | 27 oktober 2021 | Reacties (1) >

Wow! Toen was het echt zover. Poes poes poes! is veilig thuisgekomen. 

Na bijna een jaar van schrijven, voorbereiden en creëren is het eindresultaat, Poes poes poes!, er echt. Het voelt heel onwerkelijk nog. Omdat het hele proces zo intens geweest is, maar ook omdat ik al zo vaak naar het digitale bestand heb zitten kijken.

Gistermorgen vroeg werd er op de deur geklopt. Ik was nauwelijks onder de douche vandaan. Ik dacht nog ‘die vrachtwagen moet uit Raalte komen… dat duurt wel even…’. Mooi mis. En toen stonden er ineens twee pallets met doosjes voor de deur. Net voor het ging miezeren hebben Eric en ik alle doosjes naar binnen kunnen brengen.

Vorige week heb ik alle donateurs via een persoonlijk bericht de uitnodiging gestuurd. Donateurs krijgen namelijk als eerste de gelegenheid om aanwezig te zijn bij de boeklancering. Een aantal aanmeldingen heb ik inmiddels al ontvangen. Vanaf nu is de boeklancering opengesteld voor andere kattenliefhebbers en kun je je enkel nog aanmelden via De Drvkkery

Wanneer 
Maandag 15 november 2021 van 16.00 tot 18.00 uur (tijdens de Week van het Zeeuwse Boek)

Waar 
De Drvkkery, Markt 51, 4331 LK Middelburg (in de brasserie)

Wat
We gaan gezamenlijk de eerste doos* boeken open maken. Het eerste exemplaar wordt uitgereikt. Ik deel iets over de totstandkoming van Poes! Een aantal anekdotes over het ontstaan van de lieve, mooie en soms hilarische foto’s van het avontuurlijke drietal Tara, Blackie & Piet kunnen niet ontbreken. En natuurlijk proosten we samen!

Heb je een boek besteld, dan kan je ‘m gelijk mee naar huis nemen. Stel je prijs op een persoonlijke boodschap in je boek, dan zorg ik daar met liefde voor. Ter plekke een boek kopen kan ook.

Meld je aan voor de boeklancering van Poes poes poes! via deze knop. Voor bubbels om te proosten wordt gezorgd.

* heb ik mezelf nou lekker in de nesten gewerkt, want als we gezamenlijk de eerste doos pas op 15 november gaan openen, kan ik hier geen foto delen. 😹

Bestel hier het boek Poes poes poes!


Eén reactie op “Uitnodiging boeklancering!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *