WEBLOG

10 jaar geleden

Door: Jolanda Boekhout | 9 april 2021 | Nog geen reacties >

Gisteren was het ‘throwbackthursday’ op Instagram. Precies op die dag vond ik deze foto van tien jaar geleden in Timehop. Natuurlijk was ik ‘m vergeten te re-posten. Dat had de beste #tbt ever geweest.

Ik, tien jaar geleden, in mijn favoriete groene badjas met alle katten om me heen. Wat was dat een geniet-moment zo samen. 

Toen Eric en ik gingen samenwonen op #ghd2224 in 2005 hadden we allebei drie katten. Hen samenbrengen was spannend en eng tegelijk. Zouden ze het met elkaar kunnen vinden of zou het een ramp worden? Gelukkig ging alles goed en kon ik een zucht van verlichting laten.

Als ik naar deze foto kijk, dan lijkt het alsof ze me tien jaar geleden al wilden zeggen ‘maak foto’s van ons met je iPhone’. Wat ben ik blij dat ik dat ben gaan doen, want in een paar jaar na dit moment verloren we bijna iedereen van onze ‘originele’ kattenclub van zes.

In de tussentijd had Tara ons gevonden en zwervers Black en Poppy hadden zich een weg in mijn hart gewurmd en woonden in de tuin. Niet lang daarna liet Piet zijn gezicht zien. Hoe zoveel zwervers ons vonden, is mij nog steeds een raadsel. 

Wat is er veel gebeurd sinds het moment van deze foto. Zoveel mooie momenten heb ik kunnen vastleggen door de jaren heen, van de avonturen die we samen hebben beleefd en de lessen die de katten me geleerd hebben. (#a365withmycats #a365withmycatscontinued op Instagram.). 

Ik heb een boek geschreven!

De uitdrukking ‘ik zou er een boek over kunnen schrijven’ is wel van toepassing. Hah! Laat dat nou precies zijn wat ik gedaan heb in de laatste maanden! 

Bijzonder dat deze tekst eigenlijk begonnen is als overpeinzing bij deze foto en onbedoelde promotie voor mijn boek geworden is… 

Het moet zo zijn. De laatste twee dagen zat ik ongeïnspireerd naar mijn computerscherm te staren. Totdat deze foto opdook, met duidelijk een flits aan inspiratie. Dank je wel!

xo

Jolanda

(Wil je op de hoogte gehouden worden over de voortgang van mijn boek abonneer je dan op mijn nieuwsbrief via de knop rechtsboven.)


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *