WEBLOG

The Phone Photography Project: Summer Challenges

Door: Jolanda Boekhout | 30 mei 2014 | Nog geen reacties >

Deze week heb ik al The Phone Photography Project 2 aangekondigd. “PPP2” is de opvolger van The Phone Photography Project van 2013. De start is op donderdag 17 juli. Ook dit jaar is het weer gelukt om er een inspirerende en spannend leuke workshop van te maken.

leg je zomeravonturen vast

Heb je The Phone Photography Project van 2013 gemist? Geeft niks. Nu is de kans om de workshop alsnog te volgen. Big Picture Classes biedt de e-course nu aan als ‘self-paced’ class. Dat betekent dat je jezelf kunt registreren en de e-course op je eigen tempo kunt doen. Registratie is mogelijk tot en met 1 september 2014 en je hebt ‘eeuwig’ toegang tot het virtuele klaslokaal.

Zoek je inspiratie om je zomeravonturen te fotograferen? Geef je dan snel op. In The Phone Photography Project: Summer Challenges krijg je alle begeleiding die je nodig hebt om je zomer gedurfd en met stijl, en met je smartphone, vast te leggen.

The Phone Photography Project: Summer Challenges omvat 31 foto-opdrachten, tips en trucs om betere foto’s te maken met de camera van je telefoon, 60 helder uitgelegde fotografie-app reviews met fotovoorbeelden en 7 handige handouts vol met tool reviews, fotoprint tips en een klas hashtag die je kunt gebruiken op Instagram.

Als je in juni nog meedoet, is deze e-course een mooie opwarmer voor het vervolg, The Phone Photography Project 2. Want als je eenmaal de smaak van het fotograferen met je telefoon te pakken hebt dan kun je zeker weten niet meer stoppen. Daar weet ik alles van! 😀

Geef je snel op voor The Phone Photography Project: Summer Challenges!

Heel fijne zomer en tot snel in de ‘classroom’!

Jolanda

Ps: ook deze e-course wordt in het Engels gegeven. Basiskennis van Engels is essentieel. Er wordt echter geen technisch Engels gebruikt. Moet te doen zijn!

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *