WEBLOG

Danoontje

Door: Jolanda Boekhout | 19 februari 2014 | Reacties (1) >

Het is lang geleden dat ik een konijn gefotografeerd heb. Mijn eerdere pogingen waren niet heel erg succesvol. Simpelweg omdat ik niet gewend was aan een dier dat niet direct op me reageerde als ik hem of haar riep. En als gevolg daarvan had ik dus ook geen andere tactiek bij de hand dan die ik normaliter gebruik. De interactie met honden en katten is zo anders dan met knaagdieren. Dat maakt de interactie met kleinere dieren, zoals konijnen, niet minder ‘interessant’. Mijn liefde voor dieren reikt verder dan enkel liefde voor honden en katten. Het was prachtig om te zien hoe Danoontje met me samenwerkte. Dit is wat er gebeurde.

(It’s been a long time since I photographed a rabbit. My earlier attempts hadn’t been very successful. Simply because I wasn’t used to an animal not responding to me when I called his name. And I hadn’t anticipated on trying out a different approach than I normally do.The interaction with dogs and cats is so much different from rabbits. That doesn’t make the interaction with smaller animals like rabbits and guinea pigs less ‘interesting’. My love for animals goes beyond dogs and cats. I love how Danoontje worked with me. This is what happened.)


Eén reactie op “Danoontje”

  1. elke schreef:

    I think I`m a little in love with Danoontje (that name is so cute). Beautiful work!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *