WEBLOG

Prachtig nieuws!

Door: Jolanda Boekhout | 4 februari 2012 | Reacties (2) >

English version here >>

Voor mijn lieve Jesse & Tom

Wow! De grote dag is aangebroken. Mijn hoofd suist en ik moet mezelf nog eens knijpen om te zien of ik toevallig niet droom.

Mijn “Pet Photography class” is online!

Eindelijk kan ik het met jullie delen: mijn “Pet Photography class” is online en je kunt je nu aanmelden!

Vorig jaar zijn Eric en ik twee van onze geliefde katten verloren, Jesse & Tom. Na die hartverscheurende gebeurtenissen dook ik in mijn archief om mooie foto’s te zoeken, in te lijsten en neer te zetten. Mijn manier om ze dichtbij te houden.

Sinds de zomer van 2010 doe ik mee met de online Picture Serie klassen van Tracey Clark bij Big Picture Classes. Het zien van de foto’s van geliefde huisdieren van mijn klasgenoten maakte dat ik wilde dat er een manier was waarop ik mijn liefde voor dieren en passie voor fotografie kon delen.

Was dit te combineren? Ik kreeg een idee en vroeg advies aan een paar vrienden. Het kreeg steeds meer vorm en uiteindelijk heb ik mijn idee aan Big Picture Classes voorgelegd. Het resultaat kun je nu bewonderen: de “Pet Photography class”.

Als je net zo van je huisdier houdt als ik van de mijne dan nodig ik je van harte uit om mee te doen. In de klas deel ik met je hoe je betere foto’s kunt maken, hoe ik als dierenfotograaf te werk ga en hoe je je lieve huisdier kunt vastleggen voor het leven.

De workshop is in één keer te downloaden, zodat je ‘m op je eigen tempo kunt doen. Omdat het ook gaat om plezier te hebben met je huisdier, kun je’m natuurlijk zo vaak doen als je wilt. Het resultaat van je fotosessie met je huisdier kun je uploaden in de gallery van de workshop. Natuurlijk hou ik deze gallery nauwlettend in de gaten en ben ik érg benieuwd naar de resultaten.

Het was een genot om deze workshop te maken, ik hoop dat jij er net zoveel plezier aan zult beleven als ik!

Jolanda

Ps op Facebook heb ik een leuke actie staan over deze klas, kijk snel!


2 reacties op “Prachtig nieuws!”

  1. Anne Marie schreef:

    Prachtig nieuws, zeg dat wel!
    Gefeliciteerd en veel succes.

  2. Karin schreef:

    Wat ontzettend leuk! En spannend voor jou natuurlijk. Gefeliciteerd! Ik weet zeker dat het heel erg in de smaak zal gaan vallen, je maakt zulk prachtig werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *