WEBLOG

Katten van de maand! (oktober 2023)

Door: Jolanda Boekhout | 31 oktober 2023 | Nog geen reacties >

Sinds begin oktober fotografeer ik een middag in de week de katten die in Dierenasiel Walcheren wachten op een eigen thuis. Het contact is heel spontaan tot stand gekomen en ik geniet er iedere week opnieuw van. Dat is helemaal niet gek, want het is nauwelijks werk te noemen… iedere week nieuwe lieve katten ontmoeten en spelen met de kittens.

Het is wel iedere week weer een verrassing of mijn bezoek succesvol is. Mijn streven is om, in overleg met het asiel, per week de katten te fotograferen die het dringendste een eigen thuis nodig hebben. Dat geldt voor alle katten denk ik, maar toch… Soms lukt dat niet omdat katten zelf de regisseurs zijn van hun fotoshoot. Sommige katten vinden mij nog eng. Een kamergenoot eng vinden en niet je privéverblijf uit willen komen is ook een mogelijk scenario. Ik doe wat kan. Mijn modellen zijn ‘in charge’.

Op mijn sweet rescue pagina vind je meer foto’s van de duo’s, ik-ben-liever-alleen-katten en kittens. Daar hou ik ook bij wie geadopteerd is. In de post van vandaag vind je alleen mijn favoriete foto’s.

Febe, Ninja, Snowy, Mitsy & Kruimel.
Rachel & Nox, Missie, Rocky & Luna, kittens Tip & Top.
Marley & Loulou, kittens Lapje en zusjes.
Macy, Moby & Matty, Dex.

‘Adopt don’t shop’. In het asiel zitten katten met een prachtig karakter. Adopteer of geef een zwerfkitten een thuis. Neem contact op met Dierenasiel Walcheren als je op zoek bent naar een pluizig gezinslid. De katten zijn op afspraak te bezoeken. Het zou zo mooi zijn als ze allemaal dit jaar nog hun ‘forever home’ vinden. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *