WEBLOG

De campagne is LIVE

Door: Jolanda Boekhout | 12 mei 2021 | Nog geen reacties >

Wat ontzettend spannend!

Jaaaaaah! De campagne is live! Het grote – enigszins enge – avontuur gaat beginnen.
 

Vanaf nu kun je me helpen om het uitgeven van mijn boek werkelijkheid te laten worden. Dat kan door een donatie te doen. Hiep hoi! Met of zonder tegenprestatie van mij. Dat mag je zelf bepalen. (Al doe ik er heel graag iets voor terug.).

De komende zeven weken werk ik er hard aan om zoveel mogelijk kattenliefhebbers warm te maken voor mijn boek en zo genoeg geld in te zamelen om mijn boek ook daadwerkelijk uit te geven. Want dat mijn boek er komt, is nog niet zeker. Daarvoor is het nodig dat ik het doelbedrag haal en daarom stel ik jouw hulp enorm op prijs.

Klik hier voor de VOORDEKUNST campagne naar POES POES POES!

Een tweede manier waarmee je me kunt helpen, is om mijn campagne te delen met je vrienden, je buren of je kennissen of via social media. Kopieer de link van de campagne-pagina op Voordekunst dan en deel of stuur door.

Voordekunst ziet mijn campagne als geslaagd als ik 80% van mijn doelbedrag heb ingezameld. Ik ga nog steeds proberen om die laatste 20% te halen, maar theoretisch gezien kan dan de champagne ontkurkt worden. (Ik zou het leuk vinden om dat moment (digitaal / online) samen met jou te vieren. Hoe we dat kunnen doen, zoek ik uit.). Haal ik die 80% niet, dan is het ‘helaas pindakaas’ en moet ik het plan laten varen of op zoek gaan naar een andere manier om het ontwerpen en drukken te betalen. Jij krijgt bij ‘helaas pindakaas’ natuurlijk je donatie terug van Voordekunst. 

Hoe leuk zou het zijn om over drie maanden een foto van jouw kat te zien waarbij ik weet dat jij op je buik hebt gelegen om de foto te maken. 😉”

Tussen al deze alinea’s door zie je het sfeerbeeld van POES POES POES! dat ontwerpster Marthy en ik samen gemaakt hebben. Ik word er echt zo blij van. Zodra de campagne het doelbedrag bereikt, kunnen we het hele boek gaan invullen.

Kijk Blackie eens blij zijn met jouw donatie!

Ik kan niet wachten om met jouw hulp echt aan de slag te kunnen gaan! Alvast heel erg bedankt!!

xo

Jolanda


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *