WEBLOG

Poes poes poes!

Door: Jolanda Boekhout | 5 mei 2021 | Nog geen reacties >

Yihoe! Ik heb een boek geschreven en wat voelt dat fijn.

De laatste maanden ben ik druk bezig geweest met het vormgeven van mijn boek. Man, man, man, wat is dat moeilijk. De foto’s waren er allemaal al en het schrijven van mijn tekst was een eitje. Dan denk je dat je er al bijna bent. Het ontwerp is voor een Pietje Precies als ik geen makkelijke opgave. Het is toch gelukt.

Poes poes poes!

Mijn boek is een inspiratie-boek en gaat over hoe je zelf intieme en onverwachte foto’s van je kat kunt maken. Het ‘365-project’ dat ik in 2014 met Tara, Black en Piet gedaan heb, door iedere dag een foto van hen te maken met mijn iPhone, is leidend voor de inhoud geweest. Het plezier dat het fotograferen van mijn katten me gegeven heeft, samen met de dierbare collectie foto’s die is ontstaan, heeft me doen besluiten dat ik dat graag met je wil delen. Daarom gaat mijn boek over “kattenfotografie met je telefoon’.

Dit jaar ben ik 15 jaar dierenfotograaf en hoe tof zou dat zijn om dat jubileum te bekronen met een boek. Er is maar één kans om het goed te doen en ik wil het daarom graag serieus aanpakken.

Een boek uitgeven kost geld. Daarom heb ik een crowdfundingcampagne opgezet bij Voordekunst, die op 11 mei 2021‘live’ gaat. Ik heb een doelbedrag voor ogen dat ik in zes weken bij elkaar mag sprokkelen. In zes weken tijd ga ik mijn stinkende best doen om het bedrag te halen. Want het zou toch ontzettend leuk zijn om in september een boek in handen te kunnen houden. 

Ik zou het heel tof vinden als je me zou willen helpen. Dat kan door mijn crowdfundingcampagne te delen met je kattenliefhebbende familie, vrienden, kennissen en buren, en door mijn campagne te delen op social media. Natuurlijk ben ik je ook enorm dankbaar als je een donatie wilt doen.

Volgende week deel ik hier mijn campagnepagina. Waar je een donatie kunt doen en mijn tegenprestaties kunt vinden. En natuurlijk hou ik je hier op de hoogte van de voortgang van mijn campagne. 

Wil je op de hoogte blijven? Volg @poespoespoeshetboek op Instagram, volg me op Facebook of abonneer je op de nieuwsbrief (rechtsbovenin). Je krijgt dan gelijk ook het eerste e-boek dat ik uitgegeven heb. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *