WEBLOG

En nog een paar prachtige quotes…

Door: Jolanda Boekhout | 7 mei 2012 | Nog geen reacties >

English version here >>>

“Elke dag als vuil behandeld, maar één zachte streling, een beetje aandacht… en je krijgt er hun onvoorwaardelijke liefde voor terug, ongelooflijk!” (Nicole)

“Een leven zonder dieren is als een leven zonder licht. Laten wij het ook het lichtpuntje blijven in het bestaan van deze honden in heel Bosnië.” En wat voel ik mij bevoorrecht dat ik zoveel mooie mensen heb mogen leren kennen tijdens deze reis, zowel mijn mede reisgenoten als de Bosnische vrijwilligers. Ik heb veel respect en bewondering voor ieder van hen en hoop ze ooit weer eens te mogen ontmoeten! (Nicole)

Mooi gezegd!!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *