WEBLOG

Tijd vliegt als je met passie werkt!

Door: Jolanda Boekhout | 28 februari 2011 | Nog geen reacties >

English version here >

1 Maart bestaat Jofabi Foto 5 jaar. Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat als je iets met passie doet.

Vijf jaar geleden ben ik begonnen met wat ‘proef’-sessies. Ik had geen idee of er behoefte was aan een dierenfotograaf aan huis en of het me wel zou lukken om in korte tijd een band te ontwikkelen met een dier. De reacties die ik kreeg waren positief genoeg om serieus verder te gaan met dierenfotografie.

“Daarom verloot ik 5 prints onder fans”

Met vallen en opstaan ben ik de eerste jaren doorgekomen. Bij tijd en wijlen twijfelde ik of ik goed genoeg was als fotograaf. Fotosessies werden (bijna) altijd met zulk prachtig resultaat beloond dat ik moest doorgaan.

Gelukkig is de twijfel verdwenen. Het gevoel van ‘met de buit naar huis gaan’ is echter gebleven. Niet alleen het werken met dieren is prachtig, maar ook het uitzoeken van de foto’s blijft een cadeau. Juist omdat ik werk met dieren is het resultaat nooit hetzelfde en daardoor is er altijd een gezonde spanning voelbaar. En met een uitzondering daar gelaten word ik nooit teleurgesteld.

Mijn 5-jarig bestaan als dierenfotograaf wil ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat moet gevierd worden. Met jullie. Daarom verloot ik 5 prints onder diegenen die een reactie achterlaten op deze blogpost: een fotoafdruk van 30x45cm/30x30cm en vier passe-partout kaarten.

De winnaars krijgen persoonlijk bericht van me en mogen zelf een keuze maken uit mijn portfolio.

En de gelukkig winnaars zijn Siobhan, Jenn en Jan. Gefeliciteerd!! Jullie krijgen persoonlijk bericht met de wat en hoe. Dank je wel voor jullie reactie.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *