WEBLOG

Een prachtige kalender…

Door: Jolanda Boekhout | 5 december 2014 | Nog geen reacties >

Kalender 2015 | Calendar 2015

Hallo lieve dierenvrienden!!

Wat gaat de tijd snel… het begin van 2015 is al bijna in zicht.

Voor mij was…

2014 | fotograferen, schrijven, creëren, een 365 met mijn katten, ontmoetingen met lieve modellen, fotograferen met Polaroid, veranderingen, ups en downs, intuïtie, een geweldige iPhoneography workshop, een mooi interview, een nieuwe woonplek, genieten van katten- en kippenavonturen, tijd voor een nieuwe kalender…

En misschien wordt…

2015 | meer fotograferen, meer schrijven, meer intuïtie, meer ontmoetingen met lieve modellen, een Polaroid workshop, meer genieten van katten- en kippenavonturen, een nieuw 365-project, leven op het platteland, inspiratie, nieuwe ideeën, fine art…

Een heel fijn 2015 toegewenst!

xo

Jolanda

Met dank aan mijn prachtige modellen:
DJ, Mijntje, Baloo, Sjakie, Luc, Simba, Danoontje, Ruby, Grace, Donna, Wessel & Thelma

Ps: Je kunt de kalender gratis downloaden en de kalenderbladen zelf printen of laten afdrukken bij een fotoprintservice (op fotopapier formaat 13x18cm). Snij na het printen de kalenderbladen uit.

Download ‘m hier: Jofabi kalender 2015

Hoe de kalender op te hangen (makkelijk) of neer te zetten (even puzzelen)? De kalender is heel eenvoudig op te hangen met een kantoorclip en een spijkertje. Of maak een ‘ezel’ van een cd-doosje. Dat is heel simpel en creatief. Maak de twee delen van een cd-doosje voorzichtig los. Bevestig de delen ‘binnenstebuiten’ weer aan elkaar vast. (Dat is op een aantal manier te doen en dus even puzzelen). Schuif een kalenderblad tussen de klemmetjes van de voorkant van het doosje. En klaar is je ezel.

For my friends in America and Canada: you’ve probably noticed that this Dutch calendar is different. In Europe the week starts on Monday, in America & Canada on Sunday. Do you like a Jofabi Foto calendar for 2015? Don’t hesitate and send me an email. I’ve also created an American version of the calendar and I would be happy to share a copy with you.

Kalender naar een idee van © Shutter Sisters  |  beeldmateriaal © Jofabi foto – 2013 & 2014  | Calendar idea © Shutter Sisters  | images © Jofabi foto – 2013 & 2014

            

 

 

 

 

 

 

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *