REVIEWS

Reviews

Door: Jolanda Boekhout | 1 mei 2018 | Nog geen reacties >

 
Prachtige fotografie èn een interessant blog om te lezen en te volgen!”

Eric Mahieu – april 2014

 
 
Jolanda maakt prachtige foto’s waarbij ze de sfeer van het moment heel mooi weet te ‘vangen’. Zoek je een goede dierenfotograaf? Ik raad iedereen Jolanda aan!

Astrid Loriaux – augustus 2015

 
 
Jolanda heeft meer dan geweldig onze bruiloft vastgelegd op Polaroid! Echt fantastisch mooi en een hele mooie herinnering.

Laurette van der Loo – Gerst – oktober 2015

 
 
Ik heb dit jaar samen mogen werken met een aantal dierenfotografen waaronder Jolanda. Haar foto’s sprongen er duidelijk uit. Ze maakt prachtige foto’s, maar daarnaast weet ze ook heel goed met de dieren om te gaan, waardoor je zelfs heel mooie foto’s krijgt van de ergste bangerds die liever ver bij de camera weg blijven. Haar fotoshoots zijn ook nog eens een heel leuke ervaring voor de baasjes van de dieren. Jolanda heeft een hart voor dieren, en ik vind het geweldig om te zien dat zij niet alleen haar beroep wil uitoefenen, maar ook dieren graag wil helpen door dieren die op een adoptie aan het wachten zijn op de foto te zetten. Kortom als je op zoek bent naar een dierenfotograaf dan is Jofabi Foto waar jij moet zijn.

Danielle Looije (Mirtos) – september 2015

 
 
Super fotograaf! Een echte aanrader!

Margriet van der Werf Stokroos – juni 2015

 
 
Jolanda maakt hele mooie foto’s op haar speciale manier. Ze heeft van al onze honden en alle pupjes die bij ons geboren zijn hele mooie foto’s gemaakt. De honden staan er op zoals ze werkelijk zijn. Jolanda legt de karakters heel mooi vast op de gevoelige plaat. Daarnaast kunnen we nog elke dag genieten van alle fotoboeken die zij gemaakt heeft van elke fotoshoot. Jolanda, heel erg bedankt, we zijn er heel blij mee. Een heel mooi aandenken.

Yvonne de Wit (Fionnchan Cairns) – mei 2017

 
 
Jolanda heeft van mij en Ingrid foto’s gemaakt op het strand. Ondanks dat mijn paard het vreselijk moeilijk vindt om stil te staan en al helemaal op het strand, heeft Jolanda toch prachtige foto’s gemaakt die bijna magisch lijken. Het was een supergezellige avond en nog steeds ben ik ontzettend blij met de foto’s.

Myrthe Quist – juli 2017

 
 
Super gezellige fotograaf voor een leuke en onvergetelijke shoot… Ze heeft fantastisch mooie foto’s gemaakt van mij met mijn paarden in de natuur van Zeeland! Nog steeds blij mee!

Ingrid Geerst – juni 2017